Οι συνδυασμοί για να φορέσεις μία φούστα είναι αμέτρητοι και τα είδη φούστας είναι πάρα πολλά. Και ενώ την άνοιξη και το καλοκαίρι πρωταγωνιστούν στις εμφανίσεις μας, τον χειμώνα δεν τις τιμάμε και τόσο. Ωστόσο, οι φούστες το χειμώνα του 2022 μπορούν να σε κρατήσουν ζεστή και να σου χαρίσουν εντυπωσιακές και κομψές εμφανίσεις. Πώς; Απλά συνέχισε την ανάγνωση…

Πλεκτές φούστες…

Η πλεκτή φούστα είναι ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα και μάλιστα αποτελεί μεγάλη τάση των τελευταίων ετών. Μπορείς να τη συνδυάσεις με πλεκτό τοπ, sneakers,  αρβυλάκια ή και ψηλές μπότες. Ακόμα, για τις πιο casual μέρες σου, μπορείς να βάλεις από πάνω ένα φούτερ και τα άνετα μποτάκια σου. Αν θέλεις κάτι πιο κομψό, τότε φόρεσε την πλεκτή φούστα με ένα πουκάμισο από μέσα και κοντά μποτάκια ή γόβες.

Πλισέ φούστες…

Η πλισέ φούστα είναι μία από τις πιο κομψές και θηλυκές φούστες. Μπορεί να τις θεωρείς καλοκαιρινές αλλά κανείς λάθος, μπορεί να φορεθεί με τα πάντα, είναι άνετη και παντός καιρού.

Δερμάτινες φούστες…

Οι δερμάτινες φούστες είναι κλασικό κομμάτι στη γυναικεία ντουλάπα και φέτος επιστρέφουν δυναμικά στις τάσεις. Είναι σέξι και ιδανικές για τον χειμώνα. Μπορείς να συνδυάσεις μία μακριά δερμάτινη φούστα με πουκάμισο και σακάκι. Μία πιο σέξι εκδοχή θα ήταν μία μίντι φούστα με σκίσιμο, πλεκτή μπλούζα και ψηλές  μπότες.

Τζιν φούστες…

Οι τζιν φούστες μπορούν να φορεθούν πολύ εύκολα και τον χειμώνα. Μία μακριά φούστα με κουμπιά είναι η τέλεια λύση για ένα πλεκτό πουλόβερ, ψηλές δερμάτινες μπότες και μια oversized τσάντα. Μπορείς να φορέσεις, επίσης, μία μίντι τζιν φούστα με ένα πολύχρωμο πουλόβερ και sneakers.

Το Χειμώνα του 2022 κάνε αξέχαστες εμφανίσεις, φορώντας την αγαπημένη σου φούστα!

Εσύ ποιο στυλ φούστας θα επιλέξεις;

Δείτε επίσης...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *