Είναι αλήθεια ότι τα πλεκτά είναι άνετα, ζεστά και στιλάτα. Δε γίνεται λοιπόν να μην υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα σου! Αν θέλεις όμως να μάθεις ποια είναι αυτά που θα φορεθούν φέτος το χειμώνα, είσαι στο σωστό μέρος!

Oversized πουλόβερ…

Το πιο άνετο στυλ πλεκτού είναι ένα oversized πουλόβερ. Φοριέται ιδανικά με τα στενά σου παντελόνια ή με κολάν, φτιάχνοντας έτσι ένα τέλειο casual χειμωνιάτικο outfit. Αν το πουλόβερ σου είναι αρκετά μακρύ μπορεί να φορεθεί ακόμα και σαν φόρεμα ριχτό ή με μια ζώνη.

Πλεκτό φόρεμα! Πώς θα το φορέσεις σωστά;

Πλεκτό midi φόρεμα…

Για σικ και ζεστές εμφανίσεις , το  πλεκτό φόρεμα είναι η λύση! Ένα πλεκτό midi φόρεμα φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για να διαφοροποιήσεις το στυλ του άλλαξε παπούτσια και αξεσουάρ.

Πλεκτή ζακέτα…

Οι πλεκτές ζακέτες είναι σούπερ βολικές! Ειδικά, για τις πιο κρύες μέρες, είναι η τέλεια λύση για να κάνεις layering και να παραμένεις ζεστή και στιλάτη.

Πλεκτό ζιβάγκο…

Ένα μαύρο πλεκτό ζιβάγκο είναι κάτι που πρέπει να έχεις πάντα στη ντουλάπα σου. Μπορεί να είναι ένα απλό κομμάτι αλλά ταιριάζει με τα πάντα και ότι αποτελεί την τέλεια λύση για τις κρύες μέρες του χειμώνα που δεν ξέρεις τι να φορέσεις!

Δείτε επίσης...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *