Η Παραμονή των Χριστουγέννων και το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν πλησιάζουν. Και στις δύο αυτές περιπτώσεις οφείλεις να προσέξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Όποια κι αν είναι η περίσταση, εσύ επιβάλλεται να κάνεις μία εντυπωσιακή εμφάνιση!Τόσο το μακιγιάζ σου όσο και το χτένισμα σου πρέπει να είναι μοναδικά, ωστόσο, το πιο σημαντικό για την εορταστική σου εμφάνιση δεν είναι άλλο από το λαμπερό σου σύνολο. Τι θα φορέσεις λοιπόν φέτος;

Οι τάσεις του Χειμώνα 2022!

Οι τάσεις του φετινού χειμώνα είναι εμπνευσμένες από τα 60s και τα 70s. Κυριαρχούν τα μακριά στενά φορέματα με όγκους στα μανίκια. Τα σακάκια, οι midi φούστες, τα παντελόνια καμπάνα και τα εμπριμέ πουκάμισα δεν λείπουν από της τάσεις του χειμώνα.

Χριστουγεννιάτικα χρώματα και σχέδια στα νύχια!

Ρούχα για το ρεβεγιόν! (Ιδέες)

Μαύρο φόρεμα…

Όλες έχουμε στην ντουλάπα μας ένα κλασικό μαύρο φόρεμα. Είναι κομψό και αριστοκρατικό. Αυτό το μαύρο φόρεμα είναι ότι χρειάζεσαι για να λάμψης είτε βγεις είτε μείνεις μέσα φέτος.

Κόκκινο φόρεμα…

Το κόκκινο φόρεμα αναδεικνύει την θηλυκότητα σου και ταιριάζει υπέροχα για το ρεβεγιόν. Ειδικά αν θέλετε να περάσετε αυτές τις γιορτές με τον αγαπημένο σας.

Βελούδινο φόρεμα…

Εδώ πρέπει να δούμε πρώτα τα αρνητικά και μετά τα θετικά του βελούδινου φορέματος. Αν έχεις κάποια παραπάνω κιλά, καλό θα είναι να το αποφύγεις. Το βελούδο έχει την τάση να προσθέτει, ακόμη και στις πιο skinny σιλουέτες.

Πλεκτό φόρεμα! Πώς θα το φορέσεις σωστά;

Μαύρο παντελόνι…

Το μαύρο παντελόνι είναι κλασικό και διαχρονικό. Συνδυάζεται εύκολα με ένα λαμπερό τοπ ή ένα εμπριμέ σατέν πουκάμισο. Κλασικό και διαχρονικό ντύσιμο για το ρεβεγιόν του 2022.

Φούστες…

Οι φούστες είναι μια κομψή, θηλυκή και ασφαλής επιλογή. Κολακεύουν όλες τις γυναίκες και όλους τους σωματότυπους. Μίνι, μίντι, μάξι, ψηλόμεση, συνδυάζεται εύκολα με οποιοδήποτε τοπ ή ένα αστραφτερό crop top.

Μπουφάν/Πανωφόρια για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2021-22!

Κοστούμι…

Τα κοστούμια προσδίδουν φινέτσα και κομψότητα. Παρόλο που τα έχουμε συνηθίσει σαν επαγγελματικό ντύσιμο, ταιριάζουν τέλεια για μια βραδινή έξοδο την περίοδο των γιορτών και του ρεβεγιόν. Εδώ, ένα εντυπωσιακό θηλυκό/σέξι εορταστικό μακιγιάζ θα απογειώσει την εμφάνιση σου!

Δείτε επίσης...

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *