Τίποτα δεν μας βάζει στο πνεύμα των Χριστουγέννων περισσότερο, από το να στολίζουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και το σπίτι μας. Ένα ακόμη πράγμα όμως που μπορεί πραγματικά να ανεβάσει την εορταστική διάθεση, είναι ένα fun μανικιούρ προς τιμήν της “πιο υπέροχης εποχής του χρόνου”, τα Χριστούγεννα. Ανάμεσα σε όλα τα χρώματα βερνικιών νυχιών όπως το βαθύ κόκκινο, το σκούρο πράσινο, το λευκό του χειμώνα και το παγωμένο μπλε, τα χρυσά glitter και όλα τα εορταστικά σύμβολα.

Κόκκινα νύχια τα Χριστούγεννα…

Το κόκκινο και το μπορντό, είναι αποχρώσεις που λατρεύουν οι γυναίκες για κάθε τους εμφάνιση. Οι σαγηνευτικοί αυτοί τόνοι προσθέτουν χρώμα στην χειμωνιάτικη διάθεση μας και είναι ιδανικοί για κάθε ώρα και στιγμή. Μάλιστα πρόκειται για αποχρώσεις που ταιριάζουν τέλεια τα Χριστούγεννα. 

Μπλε νύχια τα Χριστούγεννα…

Τα σκούρα βερνίκια νυχιών είναι πολύ δημοφιλή κατά την χειμερινή περίοδο. Έτσι, μπορείς να επιλέξεις μια απόχρωση του μπλε που από μόνη της ή σε συνδιασμό με glitter θα κάνει μαγευτικά τα νύχια σου, στο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.

Πράσινα νύχια τα Χριστούγεννα…

Άλλη μια υπέροχη επιλογή είναι το πράσινο χρώμα στα νύχια. Μπορείς να επιλέξεις το πράσινο κυππαρισί για φέτος τα Χριστούγεννα συνδιάζοντάς το με λευκά, χρυσά ή ασημένια χριστουγεννιάτικα σχέδια.

Νύχια με Χριστουγεννιάτικα σχέδια…

Σκέψου όλα όσα έχουμε συνδέσει με τα Χριστούγεννα, το γκι, τα έλατα, στολίδια, χιονονιφάδες, χιονάνθρωπους, καρό μοτίβα, glitter, αστέρια και άλλα πολλά αντικείμενα.

Δείτε επίσης...

2 Comments

  1. […] Χριστουγεννιάτικα χρώματα και σχέδια στα νύχια! […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *