Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το τζιν παντελόνι είναι το πιο αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Βέβαια, για να αναδειχθεί πρέπει να συνδυαστεί και με το σωστό παπούτσι, διαφορετικά το outfit μπορεί να είναι από αδιάφορο μέχρι ασυνδύαστο! Πώς θα διαλέξεις τα ιδανικά παπούτσια για το τζιν παντελόνι σου; Απλά συνέχισε την ανάγνωση…

Λευκά sneakers…

Ο συνδυασμός τζιν παντελονιού με αθλητικό παπούτσι είναι μια ασφαλής αλλά και άνετη επιλογή. Και το τέλειο αθλητικό παπούτσι για το jean σου δεν είναι άλλο από ένα λευκό sneaker. Όλες έχουμε προμηθευτεί τα γνωστά λευκά sneakers της addidas! Το μπλε με το άσπρο ταιριάζουν ιδανικά! Με τον τρόπο αυτό θα έχουμε φτιάξει το τέλειο σύνολο για τις πρωινές βόλτες στην αγορά!

Μυτερές γόβες…

Το πιο ιδανικό στυλ γόβας δεν είναι άλλο από μια μυτερή κλασική γόβα. Το τέλειο με αυτό το παπούτσι είναι ότι ταιριάζει με όλα τα στυλ τζιν παντελονιού: ζιπ κιλότ, skinny, boyfriend αλλά και baggy. Με το κατάλληλο τοπ θα μπορείς να αποκτήσεις ένα υπέροχο σύνολο για τη βραδινή σου έξοδο.

Μποτάκια…

Το μποτάκια που φτάνουν στον αστράγαλο ή λίγο επάνω από αυτόν είναι μια αγαπημένη επιλογή για το φθινόπωρο/χειμώνα 2021-22. Μάλιστα, αποτελούν μια ιδανική λύση για τα skinny jeans ή τα τζιν παντελόνια σου σε ίσια γραμμή.

Μοκασίνια…

Τα μοκασίνια είναι ένα ιδιαίτερο παπούτσι που δεν ταιριάζει με όλα. Αν όμως το φορέσεις σωστά μπορείς να κάνεις μια πολύ μοντέρνα και εναλλακτική εμφάνιση που δε θα περάσει απαρατήρητη. Έτσι, φορώντας τα κλασικά, δερμάτινα μοκασίνια σου με ένα τζιν σε ίσια γραμμή ή με ένα boyfriend jean θα έχεις κάνει ένα συνδυασμό που δεν μπορούν όλες να υποστηρίξουν αλλά που αποτελεί statement!

Δείτε επίσης...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *